Hydro Lite BCD on kevyt teknikka vaikutteinen turva-/nostoliivi sukeltajille, jotka käyttävät yhtä säiliötä. Hydro Liten pehmeä selkälevy ja wing kelluke tarjoaa vaativallekin sukeltajalle mukavuutta yhdessä paketissa. Suunniteltu virtaviivaiseen lämpimän veden sukellukseen ja on ideaali sukellusmatkoilla. Hydro Lite painaa vain 2.8 kg ja kompakti sekä helposti pakattava. Valmistettu USA:ssa samoista kestävistä materiaaleista kuten muutkin Dive Rite huipputuotteet. Hydro Lite kestää vuosien sukellusmatkat ja -kokemukset.

Vaellustyylinen hihnasto Rinkkatyylinen selkälevy ja hihnasto pitää laitepaketin vakaasti puettuna ja takaa että Hydro Lite on mukava kantaa pinnalla sekä veden alla. Pinnalla kantolaite on suunniteltu jakamaan painoa lantiolle ja vähentämään selän ja olkapäiden rasitusta.  Standardi 5cm lantio- ja olkahihna mahdollistaa sukeltajan lisäämään tai poistamaan D-renkaita tai muita lisäosia. Säädettävät pikalukoilla varustetut hihnat mahdollistavat nopean sekä helpon pukemisen ja riisumisen.

Lisäksi kantolaitteessa on 1.5” haarahihna. Neljä 5 cm D-rengasta on sijoitettu olka ja lantio hihnoihin. Integroitu ristiselän tuki ja lantio- sekä olkahihnan suojat lisäävät mukavuutta. Saatavilla viitenä eri kantolaite kokona S-XXL, joita voidaan säätää vielä kokojen välillä.

Virtaviivainen kelluke Integroitu kelluke jossa 15 kg noste antaa sukeltajalle, säiliölle ja painoille ideaalin nosteen, samalla pitäen virtaviivaisen muodon. 360 ast. ovaalin muotoinen kelluke on sijoitettu siten että saadaan täydellinen tasapaino ja se pysyy säiliön vieressä puristumatta jolloin siihen ei synny ilmataskuja. Hydro Lite on varustettu nopeasti tyhjentävällä täyttölaitteella, joka on sijoitettu vasemmalle olkapäälle. Kellukkeessa on myös ylipaineventtiili vetotyhjennyksellä alhaalla vasemmalla.

Erittäin kestävä Hydro Lite kelluke on suunniteltu pitkäaikaiseen käyttöön ja sen ulkokuori on 600 denierin polyesteri materiaalia sekä  sisällä 210 denierin nylon laminanoitu sisäpussi.

Kahdet säiliöhihnat Stabiliteetin lisäämiseksi Hydro Lite on varustettu kahdella säiliöhihnalla sekä korkeussäätöhihnalla. Ylemmässä hihnassa on Dive Rite 5cm ruostumaton hihnalukko. Alemmassa hihnassa on pikasäätölukko, jolla saadaan vakaampi kiinitys, ilman että painoa tulee lisää.

INTEGROIDUT PAINOTASKUT

Hydro Lite kantolaitteessa on integroidut matalaprofiiliset painotaskut (2x 3 kg), joissa pikalukko irroitus. Eliminoimalla ylimääräiset painopidikkeet ja isot vetokahvat, integroidut painotaskut lisäävät mahdollisimman vähän kokoa ja painoa.

Molempiin taskuihin voidaan lisätä jopa 3kg pehmeitä tai kovia painoja. Yhdistelmälukko pitää painot varmasti paikallaan ja myös mahdollistaa painojen nopean pudotuksen hätätilanteessa.

TEKNISET TIEDOT

 • Kantolaite: 5cm hihnasto, jossa olkapehmikkeet.
 • Kellukkeen ulkokuori: 600 denier polyesteri
 • Kellukkseen sisäpussi: 210 denier laminoitu nylon
 • Integroidut painotaskut: n. 6 kg kapasiteetti ja pikalukot.
 • 1x 5 cm pullohihna ja lukko
 • 1x 5 cm varmistushihna
 • Säiliön korkeuden säätöhihna
 • 4x 5 cm D-renkaat
 • 1.5-tuuman haarahihna pikalukolla
 • Paino: 2.8 kg
 • Saatavilla 5 eri kokoa: S-XXL
 • Valmistettu USA:ssa