• POLARSAFETY OY

Hengityslaitejärjestelmät

INTERSPIRON SAVUSUKELLUSRATKAISUT AMMATTILAISILLE

Interspirolla on 90 vuoden kokemus paineenalentajien teknologiasta ja hengityssuojainten suunnittelusta. Alusta alkaen tavoitteena on ollut parantaa työolosuhteita heille jotka auttavat muita.  Interspiron tuotteet asettavat standardit tulitaistelijoiden työ- ja turvallisuusvarusteille, jotka ovat tunnettuja niiden kestävyydestä ja suorituskyvystä äärimmäisissä olosuhteissa.  Polarsafety tarjoaa koko Interspiron tuotevalikoiman sekä koulutuksen ja huollon laitteille.

KOMPRESSORIT JA KAASUJÄRJESTELMÄT

Kaasujen oikeaoppinen käsittely vaatii oikeat laitteet ja osaavat tekijät. Polarsafety edustaa Lenhardt & Wagnerin kompressoreja, joiden valikoimista löytyy sopiva kompressori useaan eri käyttötarkoitukseen. Rakennamme korkeapainekaasujärjestelmät mittatilaustyönä vastaamaan tarvittavaa kapasiteettia ja vallitsevia olosuhteita. Suunnittelemme ja toteutamme kaasujen varastosäiliöt sekä ilma-, nitrox- ja trimix-täyttöasemat. Järjestelmiä voidaan toteuttaa eri tyyppisinä – raskaasta ammattikäytöstä sukelluskäyttöön ja värikuula-ammuntaan.

Tutustu myös Polarsafetyn kuivapukuihin

INTERSPIRO QSII

Uusi Interspiro QS II on joustava ja laajennettavissa oleva tulitaistelijan savusukellusjärjestelmä, jota saa tehokkaasti versioitua eri tarpeisiin ja käyttökohteisiin. QS II sisältää lukuisia uusia tulitaistelijan työtä helpottavia ominaisuuksia.

INTERSPIRO SPIROCOM

SpiroCom on täysin uusi ja kompakti kommunikointijärjestelmä, joka on suunniteltu toimimaan ja kestämään tulitaistelijan tiukimmatkin paikat vaativissa olosuhteissa. Järjestelmä on erittäin yksinkertainen käyttää, jotta tulitaistelija voi keskittyä pelastustehtävän suorittamiseen ilman ylimääräisiä häiriötekijöitä.

INTERSPIRO DIVATOR

Interspiron Divator MKII ja MKIII tunnetaan vesisukelluslaitteina, joissa on erityisen suuri virtauskapasiteetti ja tasainen hengitysvastus riippumatta paineen määrästä säiliössä tai sukelluksen syvyydestä.

INTERSPIRO INSPIRE

INSPIRE kasvo-osassa on kaikki S-maskin loistavat ominaisuudet ja nyt siihen on lisätty pikakiinnitettävä hengitysventtiili. Hengitysventtiili sulkeutuu automaattisesti kun raitisilmaluukku avataan, tai kun hengitysventtiili irrotetaan kasvo-osasta. Näin ollen turhaa ilman kulumista ei tapahdu.

INTERSPIRO INCURVE

INCURVE -kantolaite on kehitetty yhteistyössä palomiesten kanssa. Kantolaitteen suunnittelussa on kuunneltu käyttäjien toiveita pienimpiä yksityiskohtia myöten. Kantolaitteessa on minimoitu tekstiiliosat jolloin se on helposti puhdistettava, kevyt sekä kestävä, mukavuutta unohtamatta.

error: Content is protected !!