InterspiroInterspiron savusukellusratkaisut ammattilaisille

Interspirolla on 90 vuoden kokemus paineenalentajien teknologiasta ja hengityssuojainten suunnittelusta. Alusta alkaen tavoitteena on ollut parantaa työolosuhteita heille jotka auttavat muita.  Interspiron tuotteet asettavat standardit tulitaistelijoiden työ- ja turvallisuusvarusteille, jotka ovat tunnettuja niiden kestävyydestä ja suorituskyvystä äärimmäisissä olosuhteissa.  Polarsafety tarjoaa koko Interspiron tuotevalikoiman sekä koulutuksen ja huollon laitteille.

lwKompressorit ja kaasujärjestelmät

Kaasujen oikeaoppinen käsittely vaatii oikeat laitteet ja osaavat tekijät. Polarsafety edustaa Lenhardt & Wagnerin kompressoreja, joiden valikoimista löytyy sopiva kompressori useaan eri käyttötarkoitukseen. Rakennamme korkeapainekaasujärjestelmät mittatilaustyönä vastaamaan tarvittavaa kapasiteettia ja vallitsevia olosuhteita. Suunnittelemme ja toteutamme kaasujen varastosäiliöt sekä ilma-, nitrox- ja trimix-täyttöasemat. Järjestelmiä voidaan toteuttaa eri tyyppisinä – raskaasta ammattikäytöstä sukelluskäyttöön ja värikuula-ammuntaan.

kuivapuvut_small

Tutustu myös Polarsafetyn kuivapukuihin

Kuivapuvut

Interspiro QSII

pics_subsidiaries_polarsafety4_w256

Uusi Interspiro QS II on joustava ja laajennettavissa oleva tulitaistelijan savusukellusjärjestelmä, jota saa tehokkaasti versioitua eri tarpeisiin ja käyttökohteisiin. QS II sisältää lukuisia uusia tulitaistelijan työtä helpottavia ominaisuuksia.

QS II -esite

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Katso myös:

QSII S-kasvo-osa

QSII-selkäteline

Interspiro SpiroCom

pics_subsidiaries_polarsafety5_w256

SpiroCom on täysin uusi ja kompakti kommunikointijärjestelmä, joka on suunniteltu toimimaan ja kestämään tulitaistelijan tiukimmatkin paikat vaativissa olosuhteissa. Järjestelmä on erittäin yksinkertainen käyttää, jotta tulitaistelija voi keskittyä pelastustehtävän suorittamiseen ilman ylimääräisiä häiriötekijöitä.

SpiroCom-esite

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Katso myös:

Spirolite -komposiittisäiliöt

Interspiro Divator

pics_subsidiaries_polarsafety6_w256

Interspiron Divator MKII ja MKIII tunnetaan vesisukelluslaitteina, joissa on erityisen suuri virtauskapasiteetti ja tasainen hengitysvastus riippumatta paineen määrästä säiliössä tai sukelluksen syvyydestä.

Divator -esite

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Katso myös:

Divator DP1 -korkeapaine pintailmajärjestelmä

Interspiro Inspire

inspire

INSPIRE kasvo-osassa on kaikki S-maskin loistavat ominaisuudet ja nyt siihen on lisätty pikakiinnitettävä hengitysventtiili. Hengitysventtiili sulkeutuu automaattisesti kun raitisilmaluukku avataan, tai kun hengitysventtiili irrotetaan kasvo-osasta. Näin ollen turhaa ilman kulumista ei tapahdu.

Inspire -esite

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Katso myös:

Inspire-H -kasvo-osa

Interspiro Incurve

incurve

INCURVE -kantolaite on kehitetty yhteistyössä palomiesten kanssa. Kantolaitteen suunnittelussa on kuunneltu käyttäjien toiveita pienimpiä yksityiskohtia myöten. Kantolaitteessa on minimoitu tekstiiliosat jolloin se on helposti puhdistettava, kevyt sekä kestävä, mukavuutta unohtamatta.

Incurve -esite

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Katso myös:

Incurve R- kantolaite