• POLARSAFETY OY

Kuivapuvut

DIVE RITE – POLARSAFETY

901 SERIES
Polarsafetyn 901 sukelluskuivapuvut on suunniteltu aktiiviseen sukeltamiseen. Pukujen muotoilu ja toiminnallisuus takaavat sinulle juuri oikean sukellusasennon. Esitaivutetut hihat ja lahkeet antavat tilaa työskentelylle sekä pinnan päällä että veden alla. Puvuissa on standardina kevyt ja helppokäyttöinen YKK:n Aquaseal kuivaketju.

Pukujen materiaalina on uusi Parmasoft Active, 370 g/m2 eurooppalainen laminoitu 3-kerros polyesteri, jossa vesitiiviys taataan keskimmäisen kerroksen butyylillä. Kangas on testattu merivesitiiviiksi, ja se täyttää uusimman eurooppalaisen standardin myös repäisy- ja puhkaisulujuuden osalta (EN 14225-2:2017). Kestävyyttä vaativiin kohtiin, kuten polviin, kyynärpäihin ja takamukseen, on kuumaprässätty vahvike- materiaalia, joka suojaa vesitiivistä sukelluspukukangasta mekaaniselta vaurioitumiselta. 901 puvut tuntuvat kevyiltä käyttää, mutta ovat silti kestäviä ja joustavia sukellettaessa.

901 sukelluskuivapuvut on suunniteltu käytettäviksi monenlaisissa olosuhteissa. Puvuissa ei ole kiinteänä lämpöä eristävää materiaalia tai kerrosta, mutta käyttämällä eripaksuisia aluspukuja, voidaan sukelluspukukokonaisuuden lämmön- eristävyyttä helposti säädellä tarpeen mukaan.

Suositeltava sukelluslämpötila puvuille on -2 °C – 30 °C. Käytä aina aluspukua sukelluspuvun alla.

KOOT JA LISÄVARUSTEET
Polarsafetyn 901 pukujen standardikoot ovat S-2XL, ja ne ovat saatavissa sekä lyhyinä että pitkinä versioina.
Puvun voi tilata myös mittatilauspukuna, jolloin puku valmistetaan räätälöitynä asiakkaan omien mittojen mukaan. Pukuun voi tilata mittatilaustyönä myös lisäosia toiveen mukaan.

Polarsafetyn 901 pukuihin voi yhdistää myös muiden valmistajien sukellustarvikkeita. Varmistaaksesi tuotteiden yhteensopivuuden, keskustele aina ennen tarvikkeen yhdistämistä jälleenmyyjäsi kanssa tai käy varmistamassa asia sivuiltammme www.polarsafety.fi.

905 SERIES
Patentoidulla saumalla tehty 905 series-sukelluskuivapuku kestää kovimmankin käytön. Pukujen saumauksessa ei tehdä ompelureikiä, vaan saumat hitsataan ja tällä varmistetaan jopa itse materiaalia vahvempi sauma. Käytettävä HFW-saumaus on saatavilla ainoastaan 905-puvussamme, jossa Parmasoft polyester-butyyli-polyester trilaminaatti materiaali. Muilla valmistajilla menetelmä ei ole käytössä.

Polarsafetyn 905 sukelluskuivapuvut on suunniteltu vaativaan sukeltamiseen. Pukujen istuvuus ja muotoilu sallii työskentelyn vaativissakin olosuhteissa. Puvuissa on standardina YKK Aquaseal hartiaketju, joka on kestävä ja pitkäikäinen käyttää oikein huollettuna. Kiinteä huppu lisää sukellusmukavuutta erityisesti viileämmissä vesissä sukellettaessa.

Pukujen materiaali on polyesteriä, jossa vesitiiviyden takaa kangaskerrosten väliin laminoitu paksu butyylikerros. Kangas on eurooppalaisen valmistajan sukellukseen suunniteltua kestävää Parmasoftia, joka Polarsafetyllä on ollut käytössä jo vuosia. Kangas on testattu merivesitiiviiksi, ja se täyttää uusimman eurooppalaisen standardin myös repäisy- ja puhkaisulujuuden osalta (EN 14225-2:2017). Kestävyyttä vaativiin kohtiin, kuten polviin, kyynärpäihin ja takamukseen, on kuumaprässätty vahvikemateriaalia, joka suojaa vesitiivistä sukelluspukukangasta mekaaniselta vaurioitumiselta.
905 sukelluskuivapuvut on suunniteltu käytettäviksi monenlaisissa olosuhteissa. Puvuissa ei ole kiinteänä lämpöä eristävää materiaalia tai kerrosta, mutta käyttämällä eripaksuisia aluspukuja, voidaan sukelluspukukokonaisuuden lämmön- eristävyyttä helposti säädellä tarpeen mukaan.

Suositeltava sukelluslämpötila puvuille on -2 °C – 30 °C. Käytä aina aluspukua sukelluspuvun alla.

KOOT JA LISÄVARUSTEET
Polarsafetyn 905 pukujen standardikoot ovat S-2XL, ja ne ovat saatavissa sekä lyhyinä että pitkinä versioina.
Puvun voi tilata myös mittatilauspukuna, jolloin puku valmistetaan räätälöitynä asiakkaan omien mittojen mukaan. Pukuun voi tilata mittatilaustyönä myös lisäosia toiveen mukaan.
Polarsafetyn 905 pukuihin voi yhdistää myös muiden valmistajien sukellus-tarvikkeita. Varmistaaksesi tuotteiden yhteensopivuuden, keskustele aina ennen tarvikkeen yhdistämistä jälleenmyyjäsi kanssa tai käy varmistamassa asia sivuiltammme www.polarsafety.fi.

905 series sukelluskuivapuvut ovat myös sotilas- ja viranomaiskäytössä ympäri maailman.

POLARSAFETY

Polarsafetyn sukellus- ja pelastuspukuvalikoima kattaa vaativammankin käyttäjän tarpeet. Pukujamme on laajalti harrastus- ja viranomaiskäytössä Suomessa ja ulkomailla. Monet pohjoismaiset organisaatiot ovat valinneet työasuikseen Polarsafetyn pelastuspuvut ja mm. Estonia-aluksen suuronnettomuudessa työskennelleet suomalaiset ja ruotsalaiset pelastajat luottivat Polarsafetyn Lahdessa valmistettuihin pukuihin. Polarsafetyn sukelluskuivapuvut tunnetaan myös Dive Rite sukelluspukuina.

Uutuutena pelastuskuivapuvuissa on Parmatex materiaali, joka on erittäin kestävää ja samalla käytössä miellyttävän tuntuinen sekä hyvin hengittävä. Malleissa on myös uutuutena YKK Aquaseal kuivaketjut, joiden etuna on käyttömukavuus ja kestävyys.

Uutuutena sukelluskuivapuvuissa on Parmasoft Active materiaali, joka on myös erittäin kestävää ja samalla käytöss miellyttävän tuntuinen. Näissä myös käytetään YKK Aquaseal ketjuja sekä YKK Dynat metalliketjuja.

Löydät laajasta pukumallistostamme juuri sinulle sopivan puvun, harrastat sitten kalastusta, melontaa, valokuvausta tai vaikkapa purjelautailua. Ammattilaisille löytyy erikoismalleja kaikkiin kuivapukutarpeisiin.

Kaikki Polarsafetyn sukellus-, pelastus- ja turvapuvut on painetestattuja ja CE-hyväksyttyjä, sekä valmistettu ammattitaidolla Suomessa.

Polarsafetyllä on pitkä historia jo 80-luvulta lähtien pelastuspukujen valmistajana. Sukelluskuivapukumme tunnetaan myös Dive Rite merkillä sekä pelastuspuvuissa, myös vanhalla nimellä Liukko.

Vuosikymmenten kokemus kuivapukujen suunnittelusta sekä tuotannosta takaa käyttöösi parhaan mahdollisen puvun.

HUOLLOT

Huollamme ja muokkaamme mahdollisuuksien mukaan Polarsafetyn pelastautumispukuja ja Dive Riten kuivapukuja asiakkaan toiveesta tehtaallamme Lahdessa.

LOMAKKEET

Mikäli päätät laittaa pukusi meille huoltoon tai muokattavaksi, täytäthän alla olevan lomakkeen ja laitat sen puvun mukana Espooseen osoitteeseen: Rusthollarinkatu 8, 02270 Espoo. Lähetys pitää toimittaa perille asti jakeluna. Ota kuitenkin ensin yhteyttä ennen lähetystä, jolloin voimme myös antaa mahdollisen hinta-arvion tehtävälle työlle. Yhteydenotot: info (at) polarsafety.fi , jonka voi myös laittaa lähetystietoihin vastaanottajan tietoihin.

Tutustu myös sukellustuotteisiin

810

Hengittävästä ja kulutusta kestävästä ParmaTex:stä valmistettu turvapuku on tarkoitettu mm. kalastus-, MOB- ja työkäyttöön.

Leveämmässä puvussa on kiinteät PU-saappaat, joissa on voimakkaasti kuvioitu pohja. Siinä on myös kaksi tarranauhalla suljettavaa taskua, reisitasku ja rintatasku. Puvun polvet, kyynärpäät ja takamus on vahvistettu. Pukuun kuuluu myös pilli.

Puvussa on irroitettava sisävuori, jossa on joustavat kellukkeet. Istuvuuden parantamiseksi puvussa on kiristimet sivuilla ja vyötäröllä.

Puvun kaksiliukuinen DYNAT-vetoketju on 130 cm pitkä, jolloin se ulottuu riittävän alas eikä erillistä sepalusvetoketjua tarvita.

811

Monikäyttöinen nelikerros ParmaTex:stä valmistettu turvapuku, jota voidaan kapeamman mallinsa ja keveytensä ansiosta käyttää myös muiden asujen alla.

Puku sopii erityisen hyvin pelastus-,lento-,MOB- ja melontakäyttöön.

Pukua on saatavilla kiinteillä saappailla tai sukilla jotka mahdollistavat erilaisten jalkineiden, esimerkiksi lenkkitossujen käytön vallitsevien sääolosuhteiden mukaan.

Puvun kaksiliukuinen, kaasu- ja vesitiivis DYNAT-vetoketju on 130cm pitkä, jolloin se ulottuu riittävän alas eikä erillistä sepalusvetoketjua tarvita.

8110

Monikäyttöinen nelikerros ParmaTex:stä valmistettu turvapuku, jota voidaan kapeamman mallinsa ja keveytensä ansiosta käyttää myös muiden asujen alla.

Puku sopii erityisen hyvin pelastus-, lento-,MOB- ja melontakäyttöön.

Pukua on saatavilla kiinteillä saappailla tai sukilla jotka mahdollistavat erilaisten jalkineiden, esimerkiksi lenkkitossujen käytön vallitsevien sääolosuhteiden mukaan.

Puvun kaksiliukuinen DYNAT-vetoketju on 130 cm pitkä, jolloin se ulottuu riittävän alas eikä erillistä sepalusvetoketjua tarvita.

811 FZ

Hengittävästä ja kulutusta kestävästä ParmaTex:stä valmistettu kevyt turvapuku on erittäin monikäyttöinen, soveltuen mm. lento-, melonta- ja työkäyttöön,

Siinä on niskan takaa vyötärölle kulkeva 90 cm DYNAT vetoketju. Puvussa on kiinteät PU-saappaat, joissa on voimakkaasti kuvioitu, hyvin pitävä pohja sekä tarrallinen reisitasku.

Säädettävillä olkaimilla varustetun puvun rannemansetit on valmistettu latex-kumista. Puvussa on sivu ja vyötärökiristimet.

8110 FZ

Hengittävästä ja kulutusta kestävästä ParmaTex:stä valmistettu kevyt turvapuku on erittäin monikäyttöinen, soveltuen mm. lenti-, melonta- ja työkäyttöön.

Siinä on niskan takaa vyötärölle kulkeva 90 cm DYNAT vetoketju. Puvussa on kiinteät PU-saappaat, joissa on voimakkaasti kuvioitu, hyvin pitävä pohja sekä tarrallinen reisitasku.

8112

Kalastajille, melojille ja metsästäjille suunniteltu kaksiosainen vetoketjuton turvapuku on valmistettu kestävästä ParmaTex:stä.

Perusmalliin kuuluu anorakki ja säädettävillä olkaimilla vartutettu housuosa. Anorakissa on rintatasku, latex-kumiset rannemansetit, neopreeni-kaulamansetti ja huppu.

Housujen ja anorakin vyötäröllä on jo vuosikymmeniä sukelluspuvuissa käytetty rullamansetti, joka on helppo pukea ja riisua. Kiinteillä sukilla varustettua housuosaa voidaan käyttää myös kahluuhousuina. CE-hyväksytyn puvun rakenne on patentoitu.

809 MV

ParmaTex:stä valmistettu merilentopuku (OWFS) on suunniteltu erityisesti lentäjille, miehistölle ja pelastajille. Se sopii erinomaisten ominaisuuksiensa ja monipuolisten taskujen ansiosta hyvin monenlaiseen käyttöön.

Puvussa on neljä tilavaa taskua, kaksi reisitaskua ja kaksi sääritaskua. Kaikki taskut sijaitsevat jalan etupuolella, mikä mahdollistaa taskujen käytön istuvassa asennossa. Oikean reisitaskun sisällä on erillinen puukkotasku ja kiinnikerengas. Vasemmassa reisitaskussa on kynäkotelo ja kiinnikerengas.

error: Content is protected !!