• POLARSAFETY OY

Sukellus

VESISUKELLUS VAATII HYVÄN KOULUTUKSEN JA PARHAAT VARUSTEET

Polarsafetyn kautta saat huipputuotteet kaikkeen sukellukseen liittyvään, harrastesukeltamisesta vaativaan ammattisukeltamiseen. Henkilökuntamme koostuu alan ammattilaisista, jotka sukeltavat sekä kehittävät tuotteitamme juuri sinua varten.

SUUNTO

Suunnon perinteessä ei ole kyse vain historiasta ja tuotteista. Siihen sisältyvät myös kulttuuri, maa ja ihmiset, jotka ovat muovanneet Suuntoa vuosikymmenten varrella ja tehneet siitä yhtiön, joka se tänä päivänä on. Polarsafety on Suunnon sukellustuotteiden jakelukumppani Suomessa ja Ruotsissa.

DIVE RITE

Dive Rite tunnetaan sukellustuotteiden ja -alan pioneerina, jonka tuotevalikoima on erityisesti edistyneiden tekniikkasukeltajien suosiossa. Dive Riten tuotteet sopivat mainiosti kaikkeen sukeltamiseen, harrastesukeltamisesta hylky- ja luolasukeltamiseen.

BEUCHAT

Maineikas sukellusalan vaikuttaja Beuchat on perustettu 1930-luvulla Ranskan Marseillessa. Beuchat on luonut useita innovatiivisia ratkaisuja, joista osa on edelleenkin tuotannossa. Sukellusvarusteiden rinnalla Beuchat tuottaa korkealaatuisia varusteita harppuunakalastukseen.

INTERSPIRO

Interspiron Divator MKII ja MKIII tunnetaan vesisukelluslaitteina, joissa on erityisen suuri virtauskapasiteetti ja tasainen hengitysvastus riippumatta paineen määrästä säiliössä tai sukelluksen syvyydestä.

KIRBY MORGAN

Kirby Morgan Dive Systems, Inc. on Santa Mariassa, Kaliforniassa toimiva sukellusvälineiden valmistaja. Vuonna 1966 perustettu yritys on vuosien saatossa tullut tunnetuksi heidän sukelluskypäristään ja laadukkaista hengityslaitteistaan.

Kirby Morgan SMB-18 Bandmask ja  SL-17 kypärä ovat erittäin laajalti käytössä ympäri maailman. Uusimpia tuotteita on KM-97 ja 455 regulaattori.

SHARK MARINE

Shark Marine on vedenalaisten etsintälaitteiden edelläkävijä. Valikoimasta löytyy esimerkiksi sukeltajan navigaattori, johon voi liittää kaikuluotaimia, metallinpaljastimia, GPS ja doppler paikantimia, videokameran, maski näytön ym.

Mako DPV kuljettaa sukeltajan perille tehokkaasti ja tarkasti. Sea Wolf ROV käy katsomassa, jos sukeltajaa ei jostain syystä voi käyttää. Divelog ohjelmistolla voi suunnitella ja tallentaa kaikki operaation toiminnot sekä nähdä tarkasti kaikki tallennetut tiedot ja niihin liittyvän paikannuksen.

error: Content is protected !!