Dive RiteDive Rite

pics_subsidiaries_polarsafety1_w256

Dive Rite tunnetaan sukellustuotteiden ja -alan pioneerina, jonka tuotevalikoima on erityisesti edistyneiden tekniikkasukeltajien suosiossa. Dive Riten tuotteet sopivat mainiosti kaikkeen sukeltamiseen, harrastesukeltamisesta hylky- ja luolasukeltamiseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Katso myös:

905 EXP -kuivapuku

 

Beuchatbeuchat_logo

pics_subsidiaries_polarsafety2_w256

Maineikas sukellusalan vaikuttaja Beuchat on perustettu 1930-luvulla Ranskan Marseillessa. Beuchat on luonut useita innovatiivisia ratkaisuja, joista osa on edelleenkin tuotannossa. Sukellusvarusteiden rinnalla Beuchat tuottaa korkealaatuisia varusteita harppuunakalastukseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

InterspiroInterspiro

pics_subsidiaries_polarsafety6_w256

Interspiron Divator MKII ja MKIII tunnetaan vesisukelluslaitteina, joissa on erityisen suuri virtauskapasiteetti ja tasainen hengitysvastus riippumatta paineen määrästä säiliössä tai sukelluksen syvyydestä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Katso myös:

Divator DP1 -korkeapaine-
pintailmajärjestelmä

Kirby MorganKirby Morgan

SL-27_with_455_Regulator

Kirby Morgan Dive Systems, Inc. on Santa Mariassa, Kaliforniassa toimiva sukellusvälineiden valmistaja. Vuonna 1966 perustettu yritys on vuosien saatossa tullut tunnetuksi heidän sukelluskypäristään ja laadukkaista hengityslaitteistaan.

Kirby Morgan SMB-18 Bandmask ja  SL-17 kypärä ovat erittäin laajalti käytössä ympäri maailman. Uusimpia tuotteita on KM-97 ja 455 regulaattori.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ

Katso myös:

M-48 MOD-1 – Kirby Morgan

 

 

Shark Marineetusivu_sharkmarine

divetablet

Shark Marine on vedenalaisten etsintälaitteiden edelläkävijä. Valikoimasta löytyy esimerkiksi sukeltajan navigaattori, johon voi liittää kaikuluotaimia, metallinpaljastimia, GPS ja doppler paikantimia, videokameran, maski näytön ym.

Mako DPV kuljettaa sukeltajan perille tehokkaasti ja tarkasti. Sea Wolf ROV käy katsomassa, jos sukeltajaa ei jostain syystä voi käyttää. Divelog ohjelmistolla voi suunnitella ja tallentaa kaikki operaation toiminnot sekä nähdä tarkasti kaikki tallennetut tiedot ja niihin liittyvän paikannuksen.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ

 

Vesisukellus vaatii hyvän koulutuksen ja parhaat varusteet


Polarsafetyn kautta saat huipputuotteet kaikkeen sukellukseen liittyvään, harrastesukeltamisesta vaativaan ammattisukeltamiseen. Henkilökuntamme koostuu alan ammattilaisista, jotka sukeltavat sekä kehittävät tuotteitamme juuri sinua varten.