Toisen generaation Nomad LS on yksi markkinoiden monipuolisimmista ”sidemount” järjestelmistä. Sen ainutlaatuinen suunnittelu mahdollistaa kaikenlaisten säiliöiden helpon käsittelyn. Nomad LS mallissa on timantin muotoinen kelluke, joka mahdollistaa tasapainotuksen vaaka-asentoon minimi säädöillä. Erittäin kestävä ulkokuori on SuperFabric™ materiaalia ja se kestää kaikenlaiset sukellusolosuhteet, olet sitten sukeltamassa riutalla, pitkällä luolassa tai skootterilla hylkysukeltamassa.

Timantin muotoinen kelluke pakottaa nosteen lantiolle, jossa sitä eniten tarvitaan.

Deluxe hihnasto mahdollistaa laajat säädöt ja miellyttävän istuvuuden kaikenkokoisille käyttäjille. Hihnasto voidaan helposti vaihtaa tarvittaessa. Lantiohihna on suunniteltu alas lantiolle, jolloin vyötärölle kiinnitetyille säiliöille saadaan optimaalinen tasapainoitus .

Täyttölaite on kiinnitetty alhaalta jotta se sijoittuu optimaalisesti ja olkapään ylipaineventtiilin (OPV) tyhjennys mahdollistaa tyhjennyksen pystyasennossa.

Säädettävä ”bungee” joustonarujärjestelmä sallii sukeltajan valita rengas, lenkki tai erilliset ”bungee” joustonarut. Laser leikatut säätölevyt sallii rajattomat säätömahdollisuudet joustonarujen pituudelle.

Matalaprofiilinen ”buttplate” takalevy kiinnitetty ruostumattomilla liukupaloilla ja se on helppo irroittaa ilman hihnaston purkamista.

Integroitu painojärjestelmä käyttää 5cm haarahihnaa, joka jatkuu taakse ylös lisääkseen tukea. Kiinteät painot voidaan kiinnittää suoraan hihnaan ja pehmeät painot käyttäen ”Travel” painotaskuja.

VARUSTELE JA KUSTOMOI
SINUN NOMAD LS

Lisää titaanista valmistetut liukuvat D-renkaat vyötärölle kevytmetallisäiliöitä varten. D-renkaiden paikkaa voi säätää säiliöiden painon mukaan.

Poista takalevy, kun et sitä tarvitse ja lisää titaanista valmistetut ”Drop” D-renkaat tarvikkeiden kiinnitystä varten.

Täydellinen märkäpuku sukeltamiseen ja lisää taakse tasku, jossa voit kantaa pikku kelaa tai märkämuistiota.

TEKNISET TIEDOT

 1. Ulkokuori: SuperFabric™ materiaali, jossa 600 denierin kaksikerros kangas
 2. Sisäpussi: Paksu 420 denierin nylon laminoitu
 3. Noste: 15.9 kg
 4. Varasäkin (optio) noste: 9.1 kg
 5. Letku: 16-tuumaa (30.4 cm) haitariletku jossa täyttö-/tyhjennysventtiili
 6. Tyhjennysventtiilit: Yksi vetotyhjennys päällä, keskellä ja alhaalla oikeassa kulmassa; haitariletku voidaan asentaa kellukkeen oikealle tai vasemmalle puolelle.
 7. Säiliökiinnitys:
 8. Säädettävä ”Bungee” joustonarujärjestelmä – 30″ tuumaa joustavaa narua molempien puolien säätääön sekä 2-tuuman ruostomattomat teräs renkaat, keskikoon pikalinkit ja keskikoon luistilukot. Kuristimet Dive Rite:n rengas ”bungee”  ”Choker” menetelmille.
 9. Takalevy: Vahvistettua nylonia jolla saadaan tarvittavaa jäykkyyttä säiliöiden paikallaan pitoa varten ja liikkumisen estämiseksi. Tank ruostumaton teräs kiskoa säiliöiden kiinnitykseen. Helposti irroitettavissa kahdella 1.5 tuuman ruostumattomalla hihnalukolla.
 10. Haarahihna: 5 cm pehmustettu hihna jossa skootterirengas.
 11. Ruostumattomat meriveden kestävät metalliosat
 12. D-renkaat: Kustomoidut matalaprofiili taitetut D-renkaat rinnalla, 2 kpl lantiolla ja 2kpl molemmissa olkahihnoissa.
 13. Koot: Yksi koko sopii kaikille. (Säädetty valmiiksi L kokoon ja voidaan säätää tarpeen mukaan)
 14. Paino: 2.59 kg
 15. Valmistettu USA:ssa.