• POLARSAFETY OY

Uutuus 901 series sukelluskuivapuku

Uutuus 901 series sukelluskuivapuku 1500 1500 Polarsafety
901 series

Polarsafetyn 901 sukelluskuivapuvut on suunniteltu aktiiviseen sukeltamiseen. Pukujen muotoilu ja toiminnallisuus takaavat sinulle juuri oikean sukellusasennon. Esitaivutetut hihat ja lahkeet antavat tilaa työskentelylle sekä pinnan päällä että veden alla. Puvuissa on standardina kevyt ja helppokäyttöinen YKK:n Aquaseal kuivaketju.

Pukujen materiaalina on uusi Parmasoft Active, 370 g/m2 eurooppalainen laminoitu 3-kerros polyesteri, jossa vesitiiviys taataan keskimmäisen kerroksen butyylillä. Kangas on testattu merivesitiiviiksi, ja se täyttää uusimman eurooppalaisen standardin myös repäisy- ja puhkaisulujuuden osalta (EN 14225-2:2017). Kestävyyttä vaativiin kohtiin, kuten polviin, kyynärpäihin ja takamukseen, on kuumaprässätty vahvike- materiaalia, joka suojaa vesitiivistä sukelluspukukangasta mekaaniselta vaurioitumiselta. 901 puvut tuntuvat kevyiltä käyttää, mutta ovat silti kestäviä ja joustavia sukellettaessa.

901 sukelluskuivapuvut on suunniteltu käytettäviksi monenlaisissa olosuhteissa. Puvuissa ei ole kiinteänä lämpöä eristävää materiaalia tai kerrosta, mutta käyttämällä eripaksuisia aluspukuja, voidaan sukelluspukukokonaisuuden lämmön- eristävyyttä helposti säädellä tarpeen mukaan.

Suositeltava sukelluslämpötila puvuille on -2 °C – 30 °C. Käytä aina aluspukua sukelluspuvun alla.

KOOT JA LISÄVARUSTEET
Polarsafetyn 901 pukujen standardikoot ovat S-2XL, ja ne ovat saatavissa sekä lyhyinä että pitkinä versioina.
Puvun voi tilata myös mittatilauspukuna, jolloin puku valmistetaan räätälöitynä asiakkaan omien mittojen mukaan. Pukuun voi tilata mittatilaustyönä myös lisäosia toiveen mukaan.

Polarsafetyn 901 pukuihin voi yhdistää myös muiden valmistajien sukellustarvikkeita. Varmistaaksesi tuotteiden yhteensopivuuden, keskustele aina ennen tarvikkeen yhdistämistä jälleenmyyjäsi kanssa tai käy varmistamassa asia sivuiltammme www.polarsafety.fi.

error: Content is protected !!