Perinteisen mallin mukaiset Dive Rite XT räpylät ovat paras valinta sukeltajille, jotka etsivät tehokasta räpylää. Vuodelle 2020 XT räpylöissä on uudet POM kääntölukot, joiden ansiosta ne on helpompi pukea ja riisua.

XT räpylöiden monoprene materiaalisekoite mahdollistaa parhaan tasapainon tehokkaaseen räpyläpotkuun virtaavissa paikoissa. Räpylän muotoilu on suunniteltu useaan eri uinti tapaan, kuten sammakko potkut jne. Räpylän lapa on jäykkä, mutta kimmoisa sekä kevyempi kuin perinteiset kumiräpylät, jonka ansiosta jaksaa uida pidempään ilman kramppeja tai väsymystä.

12-tuuman merivesi kestävät ruostumaton teräs kantaremmit mahdollistaa räpylöiden nopean pukemisen ja riisumisen. Muotoiltu kantasuojus antaa lisämukavuutta ja matalaprofiilinen sormipidike helpottaa käytettävyyttä. Kevyet POM kääntölukot kiinnittää jousiremmit räpylään ja remmin saa helposti käännettyä sivuun helpompaa pukemista varten. Sukeltaja voi säätää remmien pituutta siirtämällä kiinnitysruuvia kahteen eri paikkaan.

Kaikki koot saatavilla mustana, punaisena ja sinisenä.

TEKNISET TIEDOT

  • Ruiskuvalettu Monoprene lapa, jossa pehmeämpi monoprene keskiosa antaa jäykkyyttä ja joustavuutta sekä maksimi suorituskykyä mahdollisimman pienellä rasituksella.
  • POM valettu kääntölukko kahdella säätö mahdollisuudella.
  • Meriveden kestävät ruostumaton teräs kantaremmit
  • Saatavilla koot S – XL.