Divator-hengitysventtiili on yksi parhaiten testatuista hengitysventtiileistä. Se toimii myös äärimmäisissä olosuhteissa: mudassa, öljyllä ja nopeasti virtaavilla kylmillä virtauksilla ei ole vakavaa vaikutusta suorituskykyyn. Hengitysventtiili on tasapainossa ja ylläpitää erittäin matalaa hengitysvastusta kaikilla sukellussyvyyksillä, vaikka toissijaisessa paineessa esiintyisi vaihteluja. Korkean ilmavirtauksen ja alhaisen hengitysvastuksen yhdistelmä lisää sukeltajien suorituskykyä ja kestävyyttä.

Inhalaatiokanavassa on yksisuuntainen venttiili, joka estää veden tunkeutumisen venttiilimekanismiin, jossa se voi jäätyä ja aiheuttaa venttiilin jäämisen auki-asentoon.

Pienen tilavuuden visiiri vähentää maskin kelluvuutta ja sisempi maskirakenne minimoi CO2: n sisäänhengityksen.

Se on helppo tyhjentää vedestä käyttämällä hengitysventtiilin puhdistuspainiketta. Maskissa on pidikkeet silmälasien lisäämiseksi ja se on myös valmistettu vedenalaiseen viestintään. Kommunikointimahdollisuuksia parantaa muotoilu, joka vähentää huomattavasti turbulenssimelua.

Naamarin leveä ja pehmeä tiivistysreuna puristetaan kevyesti kasvoja vasten jolloin se seuraa kasvojen muotoja antaen tehokkaan tiivistyksen. Divator-hengitysventtiili on saatavana turva- tai normaalipaineella. Turvapaine käynnistyy automaattisesti, kun käyttäjä ottaa ensimmäisen hengityksen maskissa. Turvapaine vähentää veden (tai ilman pinnalla) vuotamisen riskiä ja on erittäin tärkeä, kun sukelletaan saastuneessa vedessä. Maskin turvapaine säilyy sukeltajan ilman kulutusnopeudesta riippumatta.

Kasvomaskia on saatavana silikonista tai luonnonkumista. Värivaihtoehdot ovat musta, keltainen ja harmaa, kuten alla on määritelty. Divator Hatch voidaan lisätä vaihtoehtona.

Standardi: EN250

Standardi (2): EN250 §5.12.3 kylmän veden suorituskyky

Materiaali: Maskin runko – luonnonkumia tai silikonia

Materiaali (2): Visiiri – polykarbonaatti

Liitäntä: Peite hengitysventtiiliin – bajonetti

Liitäntä (2): Hengitysletkuun – M16 x 1 uros

Keskipaine: 5-11 bar / 72-160 psi

Mitat: 230 x 160 x 110 mm / 9,0 x 6,3 x 4,3 tuumaa

Mitat pakkauksen kanssa: 290 x 190 x 155 mm / 11,4 x 7,5 x 6,1 tuumaa

Paino: 0,8 kg / 1,8 paunaa

Paino pakkauksen kanssa: 1,0 kg / 2,2 paunaa

Hyväksyntä: 89/686 / ETY