Kevyt ja kestävä 901 Series sukelluskuivapuku on suuniteltu mahdollisimman mukavaksi ja joustavaksi, kuitenkin säilyttämällä täydellinen vedenpitävyys. Esitaivutetut hihat ja lahkeet antavat tilaa työskentelylle sekä pinnan päällä että veden alla. 901 puku on valmistettu Parmasoft Active ™ trilaminaatti materiaalista, joka koostuu 100% butyylikumi ytimestä ja sen molemminpuolisesta 100% polyesteri kerroksesta. Materiaalipaino on 370 g/m2, ja Parmasoft Active™ on  30% kevyempää kuin tavanomaiset kuivapukumateriaalit. Kangas on testattu merivesitiiviiksi, ja se täyttää uusimman eurooppalaisen standardin myös repäisy- ja puhkaisulujuuden osalta (EN 14225-2:2017). Kestävyyttä vaativiin kohtiin, kuten polviin, kyynärpäihin ja takamukseen, on kuumaprässätty vahvike- materiaalia, joka suojaa vesitiivistä sukelluspukukangasta mekaaniselta vaurioitumiselta.

Saumauksessa käytetään uutta innovatiivista liimaus ja ompelutekniikkaa, jossa ompelusauma ei ole ulkopuolella näkyvissä tai kulutuksessa. Saumat on vahvistettu sisäpuolelta kuumasaumateippauksella. Kaikki puvut testataan huolellisesti ennen tehtaalta toimitusta.

901 puvuissa on standardina kevyt ja helppokäyttöinen YKK:n Aquaseal kuivaketju edessä. Ketju on suojattu Parmasoft Active™   ketjusuojuksella, jossa myös helppokäyttöinen YKK ketju. 901 puvun teleskooppi runko, helpottaa pukemista ja riisumista, sekä haararemmi puvun istuvuutta.

Si Tech pyörivä täyttöventtiili ja säädettävä / automaattinen tyhjennysventtiili mahdollistaa puvun tilavuuden tarkan säätämisen, jolloin sukellusmukavuus sekä tasapainotus on helppoa. Puvun mukana toimitetaan 78cm pituinen unf 3/8″ matalapaineletku, jossa pikaliitin..

Pukuun voidaan valita lateksi ranne- ja kaulamansetit tai Si Tech rengasjärjestelmä, jolloin voidaan käyttää myös silikonimansetteja. Kiinteähupulliseen pukuun voidaan myös tehdä neopreenimansetti.

Kestävät ranne- ja kaulamansetit pitävät puvun kuivana ja veden ulkopuolella kaikissa tilanteissa. Mansetteja voidaan leikata, jotta niistä saadaan mukavan sopivat ja kuitenkin tiiviit.

Si Tech SLÄGGÖ ranne- ja ORUST kaularengasjärjestelmät mahdollistavat silikonimansettien käytön, jotka sopivat kumiallergikoille tai jos haluaa lisämukavuutta. Renkaat mahdollistavat mansettien nopean vaihdon ilman liimausta sekä helpon tavan lisätä kuivahanskat.

Kiinteät neopreenisaappat ovat erittäin kestävät ja niissä on a vahvistettu pohja sekä kengän kärki. Solakka muotoilu mahdollistaa samojen räpylöiden käytön, kuin märkäpuvulla.

901 puvussa on iso tasku molemmissa reisissä lisävarusteita varten. Taskun sisällä on hihnalenkki, johon voi kiinnittää narun tai “bungie” remmin ja tila jossa voi säilyttää muistivihkoa tai taulukoita. Taskun läpässä on vetoketjutasku ja pohjassa NATO hyväksyttyä verkkokangasta, jolloin pinnalle saapuessa taskussa oleva vesi valuu nopeasti ulos.

Koot XS – 2XL, ja jokaisesta koosta pitkä sekä leveä malli. Mittatilausmallia on myös saatavilla.

901 series sukelluskuivapuvun mukana toimitetaan  5mm huppu sekä 35 L Ortlieb kuivakassi kuljetusta ja säilytystä varten.

TEKNISET TIEDOT

  • Materiaali: 370 g/m2 Parmasoft Active™ tri-laminaatti, jossa 100% butyylikumi sisus ja 100% polyesteri ulkokuori molemminpuolin.
  • Rakenne: Liimatut ja ommellut saumat, jossa kuumasaumateippaus.
  • Ketju: YKK Aquaseal™
  • Si Tech pyörivä täyttöventtiili ja säädettävä / automaattinen tyhjennysventtiili
  • Vahvat lateksi manseti tai Si Tech renkaat silikonimanseteilla
  • Vahvikkeet polvissa, olkapäissä, haaroissa/takana sekä kyynärpäissä.
  • Hybridi kumi / neopreenisaappaat.
  • Henkselit
  • Valmistettu Suomessa.