• POLARSAFETY OY

DIVE RITE LX20 KÄSIVALAISIN

DIVE RITE LX20 KÄSIVALAISIN 150 150 Polarsafety

LX20 on kompakti kädessä pidettävä valaisin, joka on suunniteltu käytettäväksi ensisijaisena valona. 20 000 LUXia ja noin 6500 kelvinä päihittää melkein kaikki tämän päivän markkinoilla olevat vastaavat valaisimet.

LX20:ssä on kolme eri tilaa: suuri teho, puoli teho ja strobo. Suurella teholla valaisin palaa 4 tuntia, 6 tuntia puoli teholla ja 36 tuntia strobolla. Integroitu mikroprosessori ohjausyksikkö tarkkailee akun jännitettä ja pitää sen virran kulutuksen tehokkaana. Kun akun jännite laskee, valoteho laskee alaspäin säästäen akkua ja estäen akun loppumisen yllättäen. LX20 ilmoittaa käyttäjälle tästä sarjalla välähdyksiä, jonka jälkeen valoa riittää vielä 20 minuutiksi.

150 metrin syvyys luokitus, pyörivä magneettinen on / off-kytkin, ja kaksinkertainen O-rengas tiiviste runko tarjoavat todistetusti suojaa vuodoilta. LX20 loistaa kaikissa sukelluksissa tarjoamalla luotettavuutta, kestävyyttä ja valotehoa. LX20 on seuraavan sukupolven älykäs valaisin, joka vie sukeltamista uudelle tasolle. Unohda piuhat ja kanisterit!

error: Content is protected !!